Competitie

Bij de KNLTB is het mogelijk om deel te nemen aan een tenniscompetitie. In een team ga je dan tennissen tegen andere verenigingen. Voor uitgebreide informatie kijk op de website van de bond. De speeldata voor het najaar zijn bekend.

Hieronder kort een beschrijving:

Je kunt op elk moment van je tenniscarriere meedoen aan de competitie. Je wordt namelijk per niveau of leeftijd ingedeeld, zodat je al snel wedstrijdjes kunt gaan spelen. 

Rood is op een miniveld en tot ongeveer 8 jaar oud. Telling is gewoon tot en met de 7 punten. Je kunt allemaal mee doen en team grootte mag variƫren van 2-6 spelers.

Oranje is op 3 kwart veld en tot ongeveer 10 jaar oud. Hier worden enkels en dubbels gespeeld en speel je al een echte game. Wedstrijdjes duren 15-20 minuten. Je kunt allemaal mee doen en team grootte mag variƫren van 2-6 spelers.

Groen is op heel veld met groene ballen en tot ongeveer 12 jaar. Bij deze competite speel je 4 singles en 2 dubbels en bestaat je team dus uit minimaal 4 spelers.

Geel is hetzelfde als groen alleen nu met gele ballen. Voor informatie over geel klik hier.

Afhankelijk van leeftijd en niveau word je ingedeeld in rood, oranje, groen of geel.  Meer informatie staat op de website van de bond.

Wil je je alvast inschrijven? Dat kan! 

Tom is contactpersoon van de club voor de tenniskids. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 342 338

De Sprenk

Geneneind 6A
5761 RH Bakel

KVK-nummer

40235067