Kantinedienst

Afspraken kantinediensten TPV De Sprenk vanaf 1 januari 2023


Bij TPV De Sprenk is het de bedoeling dat alle actieve leden van 18 jaar en ouder per jaar twee 
kantinediensten draaien. 

Openingstijden kantine 
De kantine is geopend van maandag t/m vrijdag van 19.30 – 23.00 uur. 

De kantine is gesloten op de volgende momenten: 
– Zaterdag en Zondag - behalve bij activiteiten of competitie
– Feestdagen – behalve bij activiteiten of competitie
– Bakel kermis 
– Carnaval
Tijdens de kerstvakantie en de bouwvak is de kantine geopend, mits er vrijwilligers zijn die een extra dienst willen draaien in deze periode. 

Inschrijven voor kantinediensten 
Alle momenten waarop de kantine geopend is, zijn opgenomen in de KNLTB club app. Per dienst is het de bedoeling dat er twee mensen inschrijven, zodat je nooit alleen staat in de kantine. 
Per half jaar worden de diensten hierin gezet en moeten leden zelf inschrijven voor 1 dienst. Hiervoor hebben zij een paar weken de tijd. Daarna zullen de leden die niet zelf ingeschreven hebben ingedeeld worden door de kantinecommissie. Als er leden zijn die voor meer dan 1 dienst per half jaar in willen schrijven, dan mag dat natuurlijk altijd. 
Leden die echt geen kantinedienst willen draaien, kunnen kiezen voor het helpen bij andere vrijwillige taken, zoals het onderhoud van de banen. Zij kunnen een mail sturen naar [email protected]

Als je ingeschreven hebt voor een dienst en je wilt de dienst vervolgens ruilen met iemand anders, dan kan 
dat. Je moet dan wel een mail sturen naar [email protected] (met als onderwerp: ruilen kantinedienst), zodat wij het aan kunnen passen in de KNLTB club app ivm het adres voor de sleutel. 
Leden die deelnemen aan de districtscompetitie of onderlinge competitie hebben dus geen extra kantinediensten meer (zoals voorheen). De teams die deelnemen aan de districtscompetitie betalen voortaan wel een bijdrage voor de inschrijving bij de bond en de tennisballen. De teams mogen de ballen dan na afloop van de competitie houden als ze dat willen. In 2023 zal die bijdrage 100 euro per team per competitie zijn. Het bestuur kijkt jaarlijks of dit bedrag nog voldoende is. 

Wat te doen tijdens een kantinedienst? 
Op de dag dat je kantinedienst hebt (of de avond ervoor) ontvang je de sleutel in je brievenbus. Leden die niet in Bakel wonen, worden gewoon verwacht bij de kantine en iemand van het bestuur zal daar dan aanwezig zijn om de kantine te openen. 
Je krijgt via de mail meerdere herinneringen van je kantinedienst, tot één dag van tevoren. In deze laatste mail kun je dan ook zien waar je de sleutel naar toe moet brengen. 
In de kantine vind je vervolgens een map met een korte handleiding wat je allemaal moet doen tijdens een kantinedienst en waar je alles kunt vinden.
Aan het eind van je dienst, zorg je er weer voor dat de sleutel bij de volgende terecht komt. In de mail die je ontvangen hebt over je kantinedienst, kun je zien waar de sleutel naar toe moet. 

Let op: tijdens competitieavonden (donderdag en vrijdag) begint de kantinedienst om 18.45 uur. Om 23.00 uur kunnen zij wel naar huis, mits alle koelingen aangevuld zijn en de teams hun rekening betaald hebben. Als de teams daarna nog meer willen drinken, turven zij zelf verder op een nieuwe kaart en rekenen zij het resterende bedrag zelf af. 

Uitleg (nieuwe) leden
Iedere laatste dinsdag van de maand zullen we (nieuwe) leden in de kantine informeren over het reilen en zeilen van onze vereniging. Hier hoort dan ook een uitleg over de kantine bij. 

Voor vragen of bij het niet ontvangen van de sleutel, kun je bellen: 0627395969. 

Hoe schrijf ik me in voor een kantinedienst?
Ga naar de KNLTB Clubapp


1. Klik op Club

2. Ga naar diensten en klik op een datum met beschikbare diensten

3. Klik op een dienst

4. Klik op inschrijven (je ontvangt een bevestigingsmail)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 342 338

De Sprenk

Geneneind 6A
5761 RH Bakel

KVK-nummer

40235067