Lidmaatschap

Een lidmaatschap bij tennis- en padelvereniging De Sprenk in Bakel, wat houdt dat nou precies in?

Als je lid wordt van De Sprenk, doe je dat uiteraard in eerste instantie om te tennissen/padellen en lekker sportief bezig te zijn. Onze vereniging staat echter ook bekend om zijn gemoedelijkheid en open karakter. We proberen sportiviteit en gezelligheid bij elkaar te brengen door middel van het organiseren van activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen.

De vereniging draait op vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers kan de vereniging niet bestaan. Wij verwachten daarom dat alle seniorleden hun steentje bijdragen door 2 bardiensten per jaar voor hun rekening te nemen. (zie verder onder bardiensten.)

 

Lidmaatschapvormen

 • Seniorlid (in het jaar dat je 18 wordt).

 • Juniorlid (bij deelname aan training vervalt de bijdrage van het lidmaatschap).

 • Niet actief lid.

 • Zomerlid (periode juni tot en met september)

 

Contributie

Contributie is verschuldigd voor een volledig verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt voor senioren van 1 januari tot en met 31 december. Voor junioren loopt het verenigingsjaar van 1 september tot en met 31 augustus.

De contributienota ontvang je via email in de eerste maand van het verenigingsjaar. De nota kun je betalen via ideal. 

Leden voor wie betaling ineens een probleem is, kunnen contact opnemen met de penningmeester via [email protected].

Wordt je in de loop van het verenigingsjaar lid, dan wordt de contributie berekend over de lopende en komende maanden.

De contributie voor 2023 bedraagt: 

 • senioren Lidmaatschap € 159,00 per jaar,

 • senioren Tennis, cyclus van 18 weken, klik hier voor meer informatie

 • senioren Padel, cyclus van 9 weken, klik hier voor meer informatie

 • junioren Tennis € 250,00 per jaar inclusief 1 uur training training per week,

 • junioren Tennis € 495,00 per jaar inclusief 2 uren training training per week,

 • junioren Padel € 135,00 per cyclus van 18 weken

 • niet-actieve leden € 17,00 per jaar

 • zomerlid € 70,00 verhoogd met € 10,00 waarborg voor de toegangspas.

Wil je je kind graag laten tennissen, maar heb je niet de financiële middelen, neem dan contact op met de Stichting Leergeld Gemert (https://www.leergeldgemert.nl/) of het Roland de Kroonfonds (https://www.rolanddekroonfonds.nl/).

Roland was een markante inwoner van Bakel. Na zijn overlijden is, op zijn uitdrukkelijke wens, met zijn nalatenschap het Roland de Kroonfonds opgericht. Het fonds wil onder andere op het gebied van scholing, muziek, cultuur, sport en dergelijke iedereen tussen 4 en 30 jaar helpen. Zij die structureel of tijdelijk te weinig geld hebben om de kosten daarvoor te kunnen betalen.  Zie website rolanddekroonfonds.nl  Reageren via het fonds of via Marian Reijnders 0618329200

Ken je iemand die door een bijdrage van het fonds beter deel kan nemen aan genoemde activiteiten verwijs ze dan ook naar het Roland de Kroon fonds. 

 

Opzeggen lidmaatschap 

Opzegging van het lidmaatschap kunnen senioren tot 31 december. Junioren moeten hun lidmaatschap opzeggen voor 31 augustus.

Tussentijdse opzegging is niet mogelijk

Opzeggen van lidmaatschap kan via e-mail [email protected]

 

Hoe kan ik lid worden?

Heel simpel: op deze site vind je rechts boven aan de button lid worden. Als je dit invult gaat dit automatisch ontvangt elk nieuw lid een handig informatiepakket over alle ins- en outs binnen onze vereniging.

 

Hoe kan ik leren tennissen/padellen?

Tennissen en padellen leer je door les te nemen, en door, zoals met alles…. Veel te tennissen/padellen!

Tennis- en padellessen voor zowel senioren als junioren vinden plaats op onze eigen banen. Voor prijzen en andere informatie:klik hier. Tennissen en paddellen kun je bij De Sprenk heel erg veel…..

 

Wanneer tennissen/padellen?

In principe kan er het hele jaar door van ’s morgens vroeg tot ‘s avonds 23.00u uur gespeeld worden.

Als het ’s avonds donker wordt kan de baanverlichting ingeschakeld worden. Dit doet de kantinedienst, maar is de kantine gesloten, dan kan je dat zelf doen. Zorg er dan wel voor dat je de verlichting weer uitschakelt bij het verlaten van de banen. Het bedieningspaneel voor de tennisverlichting zit in de hal, links naast de deur van het heren toilet. De verlichting van de padelbanen kun je aan en uitdoen op de kast bij baan 1.

Het gebruik van de banen is niet toegestaan als er plassen op de banen zichtbaar zijn of in de winter als er vorst is geweest en de banen nog niet helemaal vorstvrij zijn.  Volg te allen tijde de instructies van de mensen van het baanonderhoud. Je mag de banen alleen betreden met tennisschoenen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 342 338

De Sprenk

Geneneind 6A
5761 RH Bakel

KVK-nummer

40235067