Onderlinge competitie

Twee maal per jaar wordt er een interne tennis en padel competitie gespeeld. We spelen in het voorjaar een competitieronde en in het najaar. Er wordt gespeeld in de categorie HD - DD - GD.

Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de speelsterkte.

De interne voorjaarcompetitie start in de maand maart en eindigt in de maand juni. Voor de tennis geldt dat de wedstrijden worden gespeeld op dinsdagavond, voor padel geldt dat de spelers onderling gezamelijk een speelmoment moeten afspreken. De speelduur is 60 minuten. Het aantal games worden opgeteld en genoteerd op de scoreformulieren welke hangen op het prikbord in de kantine. We houden rekening met de meivakantie en eventuele feestdagen.

Interne najaarcompetitie start in de maand oktober. Voor de tennis geldt dat de wedstrijden worden gespeeld op dinsdagavond, voor padel geldt dat de spelers onderling gezamelijk een speelmoment moeten afspreken. De speelduur is 60 minuten. Het aantal games worden opgeteld en genoteerd op de scoreformulieren welke hangen op het prikbord in de kantine. We houden rekening met de herfstvakantie en eventuele feestdagen.

Bij verhindering zijn de deelnemers zelf verantwoordelijk om een vervanger te regelen en bij algehele afmelding, een alternatieve inhaaldatum te plannen.

Klik hier om aan te melden voor tennis en hier voor padel.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 342 338

De Sprenk

Geneneind 6A
5761 RH Bakel

KVK-nummer

40235067