Vele handen maken licht werk!

23 maart 2020

Beste leden,

Binnen elke vereniging, zoals ook bij TV De Sprenk, moeten er de nodige zaken gebeuren. 

Binnen onze vereniging zijn een aantal commissies actief die op verschillende vlakken een structurele bijdrage leveren aan veelal het hele jaar wederkerende zaken.

Naast de werkzaamheden van deze commissies, zijn er ook regelmatig eenmalige of korte klussen (bijvoorbeeld poets-, bouw-, verf-, opruim- of administratieve klussen) waarvoor de vereniging of een commissie hulp nodig heeft of extra handjes zoekt.

Om in deze behoefte te voorzien, willen wij de ClubKlus introduceren. De ClubKlus is een laagdrempelige manier voor alle leden om de club te helpen, zonder blijvende verplichtingen.

Dit gaat als volgt:

Wanneer er een nieuwe ClubKlus is, wordt deze gepubliceerd op onze eigen clubklus-pagina en gemaild naar de aangemelde vrijwilligers.

Via deze pagina kan ieder lid zich aanmelden voor elke klus welke bij zijn of haar vaardigheden, interesses en tijdschema past.

Wanneer voor een ClubKlus voldoende aanmeldingen zijn, dan wordt deze klus automatisch ‘gesloten’. 

De eerste clubklus is inmiddels geactiveerd. Onze onderhoudscommissie zoekt voor de komende maanden wat extra handjes om ons park en de banen bladvrij te maken.

Per (zater)dag is een separate ClubKlus beschikbaar zodat ieder lid zich voor één of meerdere dagen kan aanmelden en geen verplichting aan moet gaan voor de hele  periode (maar je mag je uiteraard voor elke dag aanmelden).

Namens het bestuur van TV De Sprenk,

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 342 338

De Sprenk

Geneneind 6A
5761 RH Bakel