Maak kennis met tennis

29 april 2021

 Tennisvereniging De Sprenk bestaat 50-jaar.

Een mooie gelegenheid om iedereen kennis te laten maken met tennis. Tennis is een leuke sport voor jong en oud, die iedereen op zijn of haar niveau kan uitoefenen. Voordeel in deze Coronatijd is, dat tennis een van de weinige sporten is die je kunt blijven uitoefenen, ook al zijn er strenge corona maatregelen.  

De Sprenk heeft een prachtige tennisaccommodatie met 6 kunstgras tennisvelden, allen voorzien van verlichting. Daarnaast heeft De Sprenk een horecagelegenheid, deze is momenteel echter gesloten in verband met corona. Om iedereen op een leuke manier kennis te laten maken met tennis, kan men op proef een half jaar lang lid worden. Dit lidmaatschap loopt van 1 mei tot en met 31 oktober 2021. Tijdens deze proefperiode kun je vrij gebruik maken van de tennisbanen en mag je deelnemen aan alle clubactiviteiten. Deelnemen aan door de KNLTB georganiseerde activiteiten is niet mogelijk. Na de proefperiode kun je besluiten of jij definitief lid wil worden van De Sprenk.  

De Sprenk heeft twee kennismakingsaanbiedigen. Ook gevorderde tennissers kunnen van deze aanbieding gebruik maken. De aanbiedingen voor personen ouder dan 17 jaar zijn:  

Aanbod A .

  • Vrij tennissen in de periode 1 mei tot en met 31 oktober 2021.
  • In deze periode krijg je 8 tennistrainingen van 1 uur. De dag en tijd wordt in onderling overleg bepaald.
  • Na deze 8 trainingen kun je besluiten om tegen extra betalingen om nog extra 8 trainingen te volgen.
  • Kosten aanbod A: € 100,00.  

Aanbod B.

  • Vrij tennissen in de periode 1 mei tot en met 31 oktober.
  • Geen tennistrainingen.
  • Kosten aanbod B: € 50,00.  

Wilt u gebruikmaken van een van deze aanbiedingen dan kunt u bellen naar Martien Kusters, tel 0630134118, of opgeven via [email protected] .  

Kinderen tot en met 17 jaar bieden we 10 trainingslessen aan voor € 40,00. Opgeven via het bovenstaande emailadres.  

Zeer belangrijk om ook te weten. Bovenstaand aanbod geldt tot 15 mei 2021. Zodra de corona maatregelen het toelaten, zullen proefleden in kleine groepjes  worden uitgenodigd voor verdere informatie.   Aan het einde van het proeflidmaatschap kun je aangeven of je definitief lid wilt worden.  

Je direct aanmelden als lid van De Sprenk kan natuurlijk ook. Inschrijven gaat via de knop lid worden op de webside www.desprenkbakel.nl.  

Bij De Sprenk hoopt men natuurlijk, dat je het tennisspelletje leuk vindt zoals alle Sprenkleden die nu lid zijn .  

Het bestuur     

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 342 338

De Sprenk

Geneneind 6A
5761 RH Bakel